De eerste sterren van de line-up zijn bekend

Willemijn Verkaik, René van Kooten, Gaia Aikman en Stars on Stage finalisten Michel Mulder en Susanna Klibansky zijn de eerste namen die hun opwachting maken tijdens The Best of Musicals in de Ziggo Dome.

Willemijn, René en Gaia behoren tot de top van de musicalwereld. Willemijn speelde de hoofdrol van de groene heks Elphaba in Wicked in Nederland, Duitsland, op West End en Broadway. Momenteel speelt Willemijn in Duitsland de rol van Elsa in de musical Frozen. René van Kooten speelde hoofdrollen in vele musicals waaronder Les Misérables, Jersey Boys, Evita, Titanic en is momenteel te zien in Mamma Mia!. Volgend seizoen is René te zien als Shrek in de gelijknamige musical. Gaia was eerder te zien als Nala in The Lion King in zowel Nederland als op West End, in Tina Turner – de musical en schittert momenteel in de titelrol van Aida. Volgend seizoen gaat Gaia de rol van Leah Liebman spelen in 40-45 de Musical.

Michel en Susanna hebben de afgelopen maanden tijdens het populaire tv-programma Stars on Stage op RTL 4 kennis gemaakt met het musicalrepertoire en stonden beiden in de finale, waar Michel Mulder als winnaar uit de bus kwam. Dit is voor beiden hun eerste solisten rol in een musicalproductie.